Electro Weekend 2013 arriba a Benidorm

Publishing date 25/03/2013


Els pròxims 29 i 30 de març, divendres i dissabte de Setmana Santa, Benidorm acull un esdeveniment musical que omplirà la ciutat de milers de turistes. Per a tots ells, Electroweekend promet dos dies de música quasi sense parar en els quals destaquen grans noms del panorama nacional i internacional, com ara The Zombi Kids, Dubfire, Paul Ritch, Oscar Mulero o Reeko, entre altres.

Electro Weekend 2013 arriba a Benidorm


Aquesta Setmana Santa 2013 arriba Electro Weekend Festival a Benidorm. El festival, que se celebrarà els pròxims dies 29 i 30 de març, tindrà en aquesta edició com a cap de cartell a The Zombie Kids, a més de comptar amb grups com Dubfire, Oscar Mulero, Paul Ritch, Dj Nano, Taito Tikaro, Reeko, Fatima Hajji, Nuria Ghia i Alvaro Martín, entre altres.

Electro Weekend ofereix 4 zones amb ambients ben diferenciats, que es basaran en la línia musical de les diferents marques que participen, com ara Matinée, Reset, Replay, Privée Group o Revival, entre altres.

L'horari nocturn anirà des de les 12 de la nit fins a les 8 del matí, però això no és tot, els més "matiners" tindran Sunset Parties des de les 4 de la vesprada a la Platja de Llevant, més concretament en KM Beach i Penélope Beach. A més, Benidorm ofereix una oferta variada d'allotjaments per a tots els gustos i butxaques per a tots aquells que vullguen assistir.

I si t'acostes a Benidorm aquesta Setmana Santa trobaràs no sols música i diversió, sinó platges, oci, salut, confort, cultura i una infinitat d'emocions. Benidorm és un lloc ple de sorpreses, en plena Costa Blanca, que es viu de dia i de nit, sense límits d'edat. Com en tota la costa d'Alacant, Benidorm gaudeix de sol els 365 dies de l'any i podràs gaudir d'ell gràcies als millors serveis i a una excel·lent oferta d'allotjaments hotelers a la teua mida. I si, a més, et van les emocions fortes, no oblides passar-te en companyia dels teus pels parcs temàtics de Terra Mítica, Terra Natura i Mundomar. Perquè Benidorm és una aposta sorprenent.

 

Més informació

Turisme Benidorm

Electro Weekend

Urb. Almafra c1
Carrer La Parva N 4
03503 Benidorm
Espanya
Oficina: 96 585 20 38
Mòbil: 629 941 799

 

 

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix