Febrer, una època idònia per anar de ruta

Publishing date 11/02/2013

Gràcies al bon clima de la Comunitat Valenciana, fins i tot a l'hivern, aquest mes de febrer és una data perfecta per als amants del senderisme i la naturalesa. Prepara la teua motxilla, posa’t un calçat còmode, abriga’t i gaudeix d’un paisatge d’una bellesa espectacular que l’interior de la província d’Alacant t’ofereix aquest mes dels enamorats amb els seus ametlers en flor!
Febrer, una època idònia per anar de ruta


La Comunitat Valenciana ofereix múltiples opcions ideals per a senderistes, ciclistes o persones interessades en la naturalesa i els paisatges durant tots els mesos de l'any. Una bona elecció seria la Ruta del monestirs, la Serra d´Irta, la Vall d´Ebo, la Vall d´Alcalà o la Vall de la Gallinera, on es pot gaudir d'escenaris que no deixaran indiferent a ningú.

Però si busques una ruta ideal per a aquesta època, et recomanem la Vall de Pop, que just ara coincidint amb la floració dels ametlers, adquireix una bellesa inigualable.

Coneguda com una vall de cultures, alberga un dels conjunts d'art rupestre més importants del món: el jaciment rupestre de Plà de Petracos. A més en ell es poden trobar un total de 6 museus, els quals intenten explicar i transmetre les tradicions i les formes de vida de les gents de la Vall de Pop.

Aquesta setmana t'invitem a conéixer aquesta vall de prop, apunta't a la ruta guiada que tindrà lloc diumenge que ve, 17 de febrer, on tindràs l'oportunitat de veure in situ els ametlers en flor, a més de garroferes centenàries, el mirador Coll de Rates o la Torre Medieval de la Vall. L'eixida serà a les 9 del matí des d'Alcalalí.

Més informació i reserves: www.aestas.es

Informació de Vall de Pop: www.valldepop.es

Altres dades: Vall de Gallinera

Valora i compartix