Gaudeix d’un cap de setmana d’aventura en les Falçs del Cabriol

Publishing date 25/02/2013

T’agrada l’aventura en plena naturalesa? Eres atrevit i vols practicar ràfting o piragüisme? No t’ho penses dues vegades, aquest cap de setmana t’espera un autèntic repte en les Falçs del Cabriol. Vine i gaudeix de la Cabrielfest, en Venta del Moro, un enclavament privilegiat a tan sols una hora de València. Tens paquets d’activitat, allotjament, sopar i festa amb revetla des de només 37 euros. Aventura i diversió assegurada. T’ho vas a perdre?
Gaudeix d’un cap de setmana d’aventura en les Falçs del Cabriol


Aquest cap de setmana, 2 i 3 de març, et convidem a submergir-te en l'aventura, a divertir-te amb la teua família o amb el teu grup d'amics, a assaborir els embotits típics de la zona i a descobrir un paratge únic, com són les Falçs del Cabriol.

Venç la bravura del riu sense experiència prèvia, participa en xerrades i conferències en la seu del parc natural, degusta els productes típics del poble i diverteix-te en la festa nocturna amb revetla que tindrà lloc el dissabte en la plaça del poble.

Una experiència fantàstica, divertida i que t'oferirà l'oportunitat no sols de conéixer la teua valentia davant de desafiaments naturals, sinó que podràs practicar tresc pels paratges del Cabriol o visitar un dels jaciments paleontològics més importants d'Espanya.

Consulta el teu millor pla i apunta't a la Cabrielfest en qualsevol d'aquestes tres empreses de turisme actiu.

Que no t'ho conten, viu-ho en primera persona!

www.avensport.com

www.kalahariaventuras.com

www.ruting.es

 

Altres dades: Venta del Moro

Valora i compartix