Picasso i Marilyn a València

Publishing date 20/03/2013

A València li encanten les exposicions, per això és fàcil trobar mostres de totes les classes en diferents racons de la ciutat. Aquesta setmana et convidem a visitar algunes, que et sorprendran, d'artistes de gran reconeixement internacional. Des de gravats de Picasso a fotografies de les temptacions de Marilyn; ambdues en el Centre Cultural Bancaixa. Gaudeix de l'art a València!

 

Picasso i Marilyn a València


Una mostra de 50 gravats de l'artista espanyol més conegut fora de les nostres fronteres, Picasso, s'exhibeix en la Fundació Bancaixa de València fins al pròxim 4 de gener del 2014. L'exposició Picasso. Faune. Centaure. Minotaure, ofereix un recorregut pels conceptes essencials de la mitologia clàssica i per la visió que d'ella va tindre aquest artista malagueny. Una mostra que coincideix amb el 40 aniversari de la defunció de Picasso.

I si t'acostes a la Fundació Bancaixa, no has de perdre't l'exposició Temptació - És Marilyn, una mostra que fins al pròxim 6 de juliol t'oferirà l'oportunitat d'endinsar-se en el perfil més professional i íntim d'una de les icones més representatives del star system americà dels anys 50 i 60.

 

Si eres un amant de la fotografia, la teua millor opció és l'Exposició fragments d'un any: 2012. Una mostra de fotoperiodisme, que recull els fets més destacats dels últims mesos i ofereix el treball de 17 professionals del periodisme gràfic. Tens fins al pròxim 1 de maig per a visitar-la en el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València.

 

Són múltiples les opcions artístiques que t'ofereix València aquesta primavera. Acosta't a la ciutat del Túria i gaudeix de l'art!

 

Més informació

TOURIST INFO VALÈNCIA - PAZ
Carrer Pau, 48
46003 - VALÈNCIA
Tel: 963986422
Fax: 963986421
correu electrònic: valencia@touristinfo.net

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix