Requena celebra les seues I Jornades Gastronòmiques

Publishing date 15/02/2013

Coincidint amb la XX edició de la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, s’han posat en marxa fins al 24 de febrer, les I Jornades Gastronòmiques de Requena. Aquestes jornades són una excusa perfecta per acostar-se a Requena i degustar la seua rica gastronomia.
Requena celebra les seues I Jornades Gastronòmiques

Coincidint amb la XX edició de la Mostra de l'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena, s'han posat en marxa fins al 24 de febrer, les I Jornades Gastronòmiques de Requena. Aquestes jornades són una excusa perfecta per acostar-se a Requena i degustar la seua rica gastronomia.

En aquestes jornades participen 13 restaurants que ofereixen saborosos menús per 19,90 euros elaborats a partir de l'embotit i els productes autòctons de Requena amb la immillorable oferta de vins de la comarca. A més, amb el tiquet del restaurant, diversos establiments de Requena realitzaran descomptes en la compra d'embotits i de vins.

I si el que vols és gaudir al màxim de la teua estada a Requena i quedar-te a dormir, uns quants hotels de la localitat s'han unit a aquestes Jornades i ofereixen descomptes per a allotjament fins al 24 de febrer.

Per aquelles persones que no van poder assistir a la Mostra de l'Embotit, aquestes jornades són una boníssima oportunitat d'assaborir la variada i rica gastronomia de Requena compaginant-les amb una visita turística a la localitat per a descobrir l'oferta cultural i patrimonial.

Acosta't durant el mes de febrer a Requena a provar la seua rica gastronomia!

Más información: http://jornadasgastronomicasrequena.com

Altres dades: Requena

Valora i compartix