Terra Mítica Benidorm obri les seues portes a la nova temporada

Publishing date 1/04/2013


El parc d'oci Terra Mítica ja ha obert les seues portes a la nova temporada. El parc va obrir les seues portes el passat 23 de març amb novetats interessants per a aquest 2013. Descobreix els nous espectacles i diverteix-te en les seues emocionants atraccions!

 

Terra Mítica Benidorm obri les seues portes a la nova temporada


Aquesta temporada en Terra Mítica no faltaran les sorpreses per a tota la família. Entre les seues novetats per a l'any 2013 destaca un cine exclusiu i avantguardista en 5 dimensions, una oportunitat per experimentar en primera persona sensacions úniques i viure aventures sense límit.

A més, el parc ha obert amb una nova àrea aquàtica on tota la família podrà combatre la calor i gaudir amb fonts, aigua en moviment, tobogans i una gran llacuna on desemboca el riu Nil de Terra Mítica.

Però sens dubte, el plat fort de les novetats de Terra Mítica per a l'any 2013 són els espectacles. Xous de recreació històrica, mitològics, infantils o d'humor. Terra Mítica estrena una desena d'espectacles nous en la present temporada, l'estrela de la qual serà IMPERIUM, un espectacle circense de caràcter internacional que es desenvoluparà en el Circus Maximus de Roma. En total, més de 20 espectacles diaris que faran les delícies de grans i xicotets.

 

 

Si vols aprofitar al màxim totes les novetats del parc, pots comprar el passe de temporada durant aquest mes gaudint el doble, ja que, fins al 30 d'abril, per la compra d'un passe de temporada de Terra Mítica et regalen el passe de temporada de Mundomar.

Si encara no coneixes Terra Mítica, aprofita aquesta primavera i acosta't a Benidorm a conéixer el parc. Descobriràs tot el que oculten la vora del Mediterrani, Egipte, Grècia, Roma, Ibèria i les Illes...Història convertida en diversió i emoció per a tota la família.

Vine a Terra Mítica Benidorm!

 

Més Informació:

Terra Mítica

 

Altres dades: Benidorm

Valora i compartix