Visita Elx aquest cap de setmana a preus de low cost

Publishing date 18/02/2013

Elx t’invita a conéixer la seua oferta turística aquest cap de setmana a preus low cost. La ciutat ha posat en marxa els dies 22, 23 i 24 la iniciativa Elx 24 hores, 24 euros, una experiència turística low cost en què trobaràs una important oferta d’allotjament en hotels, càmping i cases rurals al preu de 24 euros la nit en habitació doble. A més, la xarxa de restaurants de la ciutat t’oferirà menús de 24 euros per a dues persones. Visita Elx aquest cap de setmana a preus low cost!
Visita Elx aquest cap de setmana a preus de low cost


Elx t'invita a conéixer la seua oferta turística aquest cap de setmana a preus low cost. La ciutat ha posat en marxa els dies 22, 23 i 24 la iniciativa Elx 24 hores, 24 euros, una experiència turística low cost en què trobaràs una important oferta d'allotjament en hotels, càmping i cases rurals al preu de 24 euros la nit en habitació doble. A més, la xarxa de restaurants de la ciutat t'oferirà menús de 24 euros per a dues persones. Visita Elx aquest cap de setmana a preus low cost!.

Durant els tres dies s'oferiran nits d'hotel per 24 euros en qualsevol dels nou establiments de la ciutat de dos, tres i quatre estreles, a més del càmping de la Marina. Igualment, alguns dels restaurants més destacats d'Elx oferiran menús especials a 24 euros. Els visitants podran adquirir la polsera Elx 24 amb la qual aprofitar-se de descomptes en la xarxa de comerç local, oci i cultura.

 

Es tracta d'una oportunitat magnífica per a conéixer Elx, per un preu molt assequible i la possibilitat de gaudir del Palmerar, Patrimoni de la Humanitat. A més, els visitants podran gaudir d'una oferta especial per als turistes Elx 24, amb rutes turístiques especials i on tota l'oferta museística serà gratis.


Més informació:
http://www.elche24.es/

Altres dades: Elx/Elche

Valora i compartix