Raïm i safrà de Novelda, una experiència amb sabor

Publishing date 11/11/2013

Molles de pastor amb raïm, ensalada invertida de fumats amb raïm moscatell o tonyina en sashimi amb salsa de soja i raïm negre, són algunes de les propostes dels vuit restaurants de Novelda que participen en les Jornades Gastronòmiques del raïm i el safrà des del pròxim 14 de novembre. Vine-te'n a Novelda, viuràs una saborosa experiència!
Raïm i safrà de Novelda, una experiència amb sabor
Les jornades gastronòmiques del raïm i el safrà se celebren des del dijous 14 fins al diumenge 17 i des del 21 al 24 de novembre. El preu és el mateix, 25 euros, que inclou a més café, beguda i infusions. El lloc diferent, ja que cada dia té lloc en un restaurant distint. Per ordre, els establiments participants són Juan y Tere, La Taverneta, Pla Casa Coca, La Villa, Bodega Heretat de Cesilia, Palacios, Azafrán i Nou Cucuch.
No pots perdre't alguna d'estes propostes gastronòmiques elaborades amb els millors productes de la zona i dirigides als amants del bon menjar, perquè si per alguna cosa destaca Novelda és per la seua excel•lent oferta gastronòmica. Ànim i a provar!

Altres dades: Novelda

Valora i compartix