Oliva, un paradís també a l'hivern

Publishing date 4/01/2019

Oliva, a només una hora de València, és un municipi perfecte per a passar un hivern càlid i tranquil. Et proposem tres plans per a gaudir d'oliva.
Oliva, un paradís també a l'hivern

Fer una passejada pel centre històric

El centre històric està envoltat de cases que es resisteixen a ser renovades i que intenten conservar l’essència antiga i elegant que caracteritza Oliva. Passeja per la plaça d'Alonso i recorre els estrets carrers en què encara se sent el passat àrab. Visita també l'església de Santa Maria la Major, construïda entre els segles XVII al XVIII. Valuoses obres d'art i orfebreria et sorprendran a l’interior.

 

Caminar per les platges i descobrir les dunes

Visita la zona costanera. Té quasi 12 quilòmetres de platges amb bandera blava. No et perdes lazona de les dunes, on pots fer una llarga passejada enmig de l'herba que creix i les gavines que sobrevolen la zona. Gaudeix d'aquestes platges a l'hivern, molt tranquil·les, i deixa't sorprendre pels esportistes que fan surf d’estel al mar.

 

Fer rutes de senderisme al Parc Natural de la Marjal

Finalment, un atractiu molt interessant d’Oliva és el seu Parc Natural de la Marjal, per on passa elriu Bullent. Hi trobaràs camins creats a base d'estructures de fusta, que s'obrin pas enmig dels arrossars i les plantes. Informa't de les rutes de senderisme que recorren aquest parc natural i gaudeix d'un dia de naturalesa.

 

Ja tens raons més que suficients per a gaudir d'un dia d'hivern a Oliva. També et pot resultar interessant visitar Dénia o passar-hi una vesprada de compres.

Altres dades: Oliva

Valora i compartix