CONCERTS ONDA 2019

Concerts a Onda durant el mes de març 2019.
CONCERTS ONDA 2019
Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 29/03/2019
    • Ends: 30/03/2019
Direcció

Divendres, 29 de març:

  ETERNO MECANO AMB L'ORQUESTA SAMVO

     - Lloc: Teatre Municipal Mónaco

     - Hora: 21:00 hores

     - Preu: 15€ i 10€ per als empadronats

     - Punt de venta: www.entradasinfinity.com i en la Seu de SAMVO (carrer Alzira, 6 Onda. De dilluns a divendres de 17:00 a 20:30)

Aquest concert destaca per una peculiaritat: és en directe per l’Orquestra Filharmònica Al-Basit i crea una atmosfera especial i irrepetible. Cada concert és
únic: els vocalistes, el públic i l’orquestra tocant les cançons de Mecano en versió simfònica, alguna cosa que probablement mai heu vist ni escoltat. Es recordaran les mítiques cançons d’aquest conegut grup espanyol: Hoy no me puedo levantar, En tú fiesta me colé, Cruz de Navajas, Me cuesta tanto olvidarte… fins a arribar a un total de 20 de les cançons més populars de Mecano.

Dissabte, 30 de març:

  CONCERT DE MÚSICA A SIS VEUS ELS DIES I LES DONES

     - Lloc: La Cassola (Casa de la Cultura)

     - Hora: 20:00 hores

     - Preu: gratuit

Després de cinc anys amb el seu Homenatge a Vicent Andrés Estellés, les valencianes Sis Veus estrenen Els dies i les dones, un espectacle on la música tradicional i la poesia tornen a trobar-se. Peces populars adaptades per a l’ocasió, junt amb temes originals d’inspiració tradicional. Els poemes de Lola Andrés entrellacen les cançons i estructuren el conjunt. Tot al servei d’una història que situa la dona en les diferents etapes del cicle de la vida.

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix