JARDINS CERÀMICS a Onda 2019

JARDINS CERÀMICS a Onda 2019
Descripció
  • Actividades de ocio
  • tipus: Otros
  • Dates::
    • Starts: 27/04/2019
    • Ends: 27/04/2019
Direcció

Aprofitant que estem en plena estació de primavera, i com ja hem fet en altres ocasions, al Museu del Taulell hem pensat elaborar un jardí ceràmic per recordar-nos-en de la importància de desenvolupar una transformació de la natura sostenible.

La ceràmica és un clar exemple de la transformació de productes naturals en productes artificials creats per l'home; igual passa amb els jardins, que esdevenen llocs creats, dissenyats i interpretats pels homes i dones a partir de les flors, plantes i arbres que podem trobar a la natura i que ens són tant essencials per a la nostra supervivència.

Un jardí amb flors i plantes fetes en ceràmica i el debat sobre una societat més sostenible a partir dels taulells del Museu ens serviran per a sensibilitzar els participants cap al respecte per la natura i la seva bellesa que tant ens inspira en les nostres creacions.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 € per participant siga adult o xiquet, sent gratuït per a menors de 4 anys, persones amb discapacitat i empadronats a Onda.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix