DISSABTES CIENTÍFICS, ONDA 2019

Aprén i diverteix-te

DISSABTES CIENTÍFICS, ONDA 2019
Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 09/11/2019
    • Ends: 14/12/2019
Direcció

El Museu de Ciències Naturals el Carme d'Onda torna a oferir l'activitat  “Sábados científicos” per a apropar la ciència als xiquets i xiquetes de forma divertida, amena i diferent.

Els tallers científics es realitzen els dissabtes 9 de novembre i 14 de desembre, cadascun amb una temàtica diferent. Durant la durada del taller es treballa tant dins com fora de l'aula, tot i que també es realitzen activitats a l'aire lliure al pati del Museu. Les mares i pares poden entrar durant els últims 30 minuts del taller i veure en què han estat treballant els xiquets i xiquetes durant eixe matí, fins i tot participar amb ells en alguna activitat.

Amb esta manera d'ensenyar ciència als xiquets, es persegueix estimular en ells la curiositat, l'interés per allò relatiu al medi ambient, l'esperit d'iniciatica, l'autoconfiança, la necessitat de cuidar el seu propi cos, la flexibilitat intel·lectual, el rigor metòdic, el respecte a les opinions alienes, etc.

Aquests tallers estan dirigits a xiquets i xiquetes d'entre 4 i 10 anys, tenint una durada de dos hores i mitja cadascun i un preu de 12€ per xiquet i sessió.

És necessària la inscripció prèvia a través del telèfon 964 60 07 30 o del correu electrònic info@museodelcarmen.com.

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix