TALLER FAMILIAR "DISSABTES DE CERÀMICA" ONDA, FEBRER 2020

Taller familiar de ceràmica per cel·lebrar el Carnestoltes

El Museu del taulell d'Onda posa en marxa la propera activitat familiar dins del programa educatiu "Dissabtes de Ceràmica".
TALLER FAMILIAR "DISSABTES DE CERÀMICA" ONDA, FEBRER 2020
Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 22/02/2020
    • Ends: 23/02/2020
Direcció

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un nou taller familiar programat per al pròxim DISSABTE 22 DE FEBRER d'11.00 a 14.00h.

En aquesta ocasió, sota el títol  "CARNESTOLTES EN CERÀMICA", es pretén apropar als participants als distints procesos i tècniques ceràmiques per a crear la nostra pròpia obra artesanal mentre que celebrem la divertida festa de Carnestoltes disfressant als personatges que apareixen en els taulells de les col·leccions permanents del Museu.

Per suposat... TU TAMBÉ HAS DE VINDRE DISFRESSAT!

Adaptant-nos a les edats de tots els participants, prenent com a punt de partida la temàtica d'una de les tradicions festives mes arrelades al nostre territori, el Carnestoltes. Partirem de la sel·lecció individual d'un o més personatges que trobem entre les peces del Museu per a les qui dissenyarem les seues disfresses. Finalment, prepararem al nostre personatge per a la festa, amb nous materials com el fang i una forma diferent d'aplicar el color: els esmalts. És molt recomanable que els xiquets i les xiquetes i familiars participants vinguen també disfressats per a que la festa siga tot un èxit.

Podreu trobar més informació al document adjunt. També al web del Museu: www.museoazulejo.org

Les famílies que vulguin participar al taller, poden fer reserva telefònica telefonant al Museu (964770873) a partir del dimarts 11 de febrer fins al dia previ a la celebració de l'activitat, o bé, fins arribar al límit de 40 places, llavors, s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per a poder realitzar l'activitat s'han establert en 3€ per participant, siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DIVERSITAT FUNCIONAL I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix