Taller "Dissabtes de Ceràmica" de juny a Onda 2019

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa l'últim taller familiar del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”.
Taller "Dissabtes de Ceràmica" de juny a Onda 2019
Descripció
  • Grandes eventos
  • Dates::
    • Starts: 22/06/2019
    • Ends: 22/06/2019
Direcció

Bon dia a totes i tots,

Vos envie la informació i algunes imatges del taller familiar d'abril del Museu per a fer difusió en xarxes i premsa com habitualment. Adjunt teniu un document amb més informació i algunes imatges.

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa l'últim taller familiar del curs 2018/2019 del programa educatiu “Dissabtes de ceràmica”. Es tracta d'un taller de ceràmica al Museu de Taulell per a tots els membres de la família.

La sessió està programada per al DISSABTE 22DE JUNY d11:00 a 14:00 hrs.

Sota el títol VIDA SALUDABLE AL MUSEU, l’objectiu general que es planteja a l’activitat familiar és treballar hàbits saludables sobre alimentació, higiene personal, condició física i com ha variat el seu coneixement al llarg de la història. Al mateix temps, experimentem amb el color, les formes i diversos materials artístic-expressius com el fang.

Junts investigarem en quins taulells apareixen referències als hàbits saludables o aquells que no ho són tant mentres grans i petits ens concienciem de la importància de la pràctica regular d’activitat física i de tindre una rutina adequada d’alimentació i higiene. Tot açò ens servirà d’inspiració per a crear la nostra safata decorativa d’aliments saludables en ceràmica al taller de ceràmica artística, manipulant el fang i amb una forma diferent d’aplicar el color: els esmalts.

Al document adjunt podeu trobar més informació de l'activitat.

Vos demanem que feu difusió entre familiars i amics.

Les famílies que vulguin participar en el taller poden fer reserva telefònica trucant al Museu del Taulell a partir del dilluns 8 d'abril i fins al dia d'abans de la seva celebració o bé, fins arribar al límit de 40 places; llavors s'obrirà llista d'espera.

Les taxes per poder realitzar l'activitat s'han establert en 3 EUR per participant siga adult o xiquet, sent GRATUÏT PER A MENORS DE 4 ANYS, PERSONES AMB DISCAPACITAT I EMPADRONATS A ONDA.

Nota: Aquelles famílies que no estan empadronades a Onda cal que es posen en contacte amb el Museu per tal de fer el pagament de taxes.

Informació elaborada per :

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix