VII Aplec de Gegants i Cabets

Aplec Gigantes y Cabezudos

VII Aplec de Gegants i Cabets
Descripció
  • Actividades culturales
  • Edition: 7
  • Dates::
    • Starts: 21/10/2018
    • Ends: 28/10/2018

El VII Aplec de Gegants i Cabets tindrá lloc a la Ciutat d'Ontinyent el próxim 28 d'octubre de 2018, reunirá 75 figures de 13 poblaciones de la Comunitat Valenciana i Catalunya. Aquesta festa es organtizada per l'Associació de Gegants i Cabets d'Ontinyent amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, cada 4 anys, i ja ha tingut lloc desde fa 24 anys.

La programació inclueix que, durant el cap de setmana anterior al central, el diumenge 21 d'octubre, tindrá lloc el III Aplec de Gegants i Cabets Ontinyentins, comptant amb figures d'escoles, associacions i particulars, siguent el nostre municipi la ciutat valenciana amb més figures d'aquest tipus, es una manera de donar-los a conèixerfent un acte especial per a ells.

El cap de setmana central del aplec, el disabte 27 d'octubre, per la vesprada, tindrá lloc el I Aplec de figures del Bestiari. Les figures de l'Àguila i la Tortuga desfilará junt amb els cavallets i altres figures del bestiari de 10 associacions de 9 pobles diferents. Per la nit, es celebrarán actuacions musicals en l'Explanada de Tortosa i Delgado.

El diumenge 28 d'octubre, tindrá lloc, el acte principal d'aquest aplec, en el que participarán aproximadamente 117 figures, 50 gegants i 65 cabets.

Informació elaborada per :

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix