Orihuela també és per a l'hivern

Publishing date 1/02/2019

Amb la intenció de promocionar el bonic municipi també durant els mesos d'hivern, s'han creat les Rutes Turístiques d'Hivern d'Orihuela.
Orihuela també és per a l'hivern

Les Rutes Turístiques d'Hivern d'Orihuela busquen atraure visitants a la localitat alacantina i també descobrir-los racons desconeguts del municipi als propis veïns. Aquests itineraris s'estan realitzant durant el primer trimestre de l'any 2019 i busquen posar en valor la zona de la costa, les pedanies i la monumentalitat del centre històric. 


La principal novetat d'aquestes activitats és la incorporació de les Rutes Infantils, pensades per a realitzar en família. Estan destinades a que els xicotets també puguen ser els protagonistes d'aquests itineraris turístics. Per a això, s'ha creat el personatge de Gabriela que aconseguirà fer-se amiga dels xiquets i ensenyar-los llocs màgics d'Orihuela d'una forma molt entretinguda. Tant el mes de febrer com en el de març es realitzaran el diumenge 24 a partir de les 12 hores. 


El diumenge 10 de febrer es farà una altra de les novetats d'aquestes Rutes Turístiques d'Hivern: la Ruta a la Almazara de la Aparecida. Donarà inici a les 10 hores i permetrà descobrir tots els secrets i el funcionament d'aquesta construcció. El dissabte 16 de febrer és el torn de la Ruta Monumental, a les 11 hores, que recorrerà els principals carrers i monuments del centre històric d'Orihuela.


El mes de març, la primera ruta serà el diumenge 10. Eixe dia hi haurà una Nordic Walking -una ruta de marxa nòrdica en la qual es camina amb l'ajuda de bastons similars als utilitzats en l'esquí- per la zona costanera del municipi. El dissabte 16 de març serà el torn de la Ruta Hernandiana que donarà a conéixer els racons més significatius que van formar part de la vida del poeta Miguel Hernández. 

 

Totes les Rutes Turístiques d'Hivern tenen places limitades, per la qual cosa és necessari anotar-se al més prompte possible per a no quedar-se sense lloc. Pots fer-ho en la Tourist Info d'Orihuela Centre o a través del telèfon 965 30 46 45 per a totes les rutes a excepció de la Ruta de Nordic Walking, que gestiona la Tourist Info d'Orihuela Platja. En aquest cas pots contactar en el 96 676 00 00 Ext.32. 
 

Altres dades: Orihuela

Valora i compartix