Oropesa del Mar vibra amb el LXXI Campionat d’Espanya de 20 km marxa

Publishing date 8/03/2019

Els millors corredors internacionals d'Espanya tenen una cita el 17 de març a Oropesa del Mar, que tornarà a convertir-se en la pista de la 71a edició del Campionat Nacional de 20 km marxa. Passa un dia d'esport i d’emoció en aquest racó del Mediterrani.
Oropesa del Mar vibra amb el LXXI Campionat d’Espanya de 20 km marxa

El diumenge 17 de març torna a Oropesa del Mar una de les trobades més importants per a la disciplina atlètica de la marxa. Els carrers d’aquest municipi castellonenc es convertiran en la pista del LXXI Campionat d’Espanya de 20 km Marxa. Desenes d'atletes participaran en la competició, que està oberta a totes les categories i que inclou el campionat absolut, on se sentiran noms de categoria internacional.

 

Aquesta 71a edició tindrà el punt de partida a l'avinguda de Barcelona i s'han previst distintes eixides, dividides per categories. La carrera de 20 km masculina començarà a les 11:05 i, 10 minuts més tard, serà el torn de les atletes femenines. A més d'aquestes dos carreres, l'emoció seguirà amb les promeses de la marxa: les categories sub-10, sub-12 i sub-14 també compten amb recorreguts adaptats i, abans de tot açò, eixiran els corredors sub-16, sub-18 i màster, a partir de les 10h del matí. Tot el món té lloc en aquesta competició!

A més de seguir en directe aquesta nova edició del Campionat d'Espanya de 20 km marxa i animar als participants, a Oropesa del Mar  podràs gaudir d'un passeig al costat del mar o bé animar-te amb una de les seues nombroses rutes verdes, ja que la localitat compta amb quilòmetres d'itineraris de tots els nivells per a gaudir d'una excursió adaptada a tots els membres de la família.

Altres dades: Orpesa/Oropesa del Mar

Valora i compartix