Orpesa es prepara per a viure les esgarrifoses Nits de Terror

Publishing date 28/10/2018

La por es va a instal·lar en Oropesa del Mar del 31 d'octubre al 2 de novembre. Prepara't per a viure una aterridora tercera edició de les Nits de Terror. T'atreveixes a endinsar-te en la Torre del Rei?
Orpesa es prepara per a viure les esgarrifoses Nits de Terror

Halloween s'acosta i amb ell torna la celebració de les Nits de Terror a Oropesa del Mar. Solament els més valents s'atreveixen a viure aquesta experiència que no deixarà indiferent a ningú. La Torre del Rei serveix d'escenari a aquest passatge de por en el qual us esperen un muntó d'esglais i de personatges sinistres.

 

Els dies 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre són els triats per a realitzar l'activitat. La Regidoria de Joventut és l'encarregada d'organitzar la passa del primer dia, que va dirigit en exclusiva a un públic de 12 fins a 35 anys. Els dies 1 i 2 de novembre corre a compte de la Regidoria de Turisme i s'obri al públic general, encara que no s'aconsella per a menors de 12 anys.

 

L'esdeveniment Nits de Terror comptarà cada dia amb quatre passes a les 20h, 20:45h, 21:30h i 22:15h. Per a participar és necessari inscriure's prèviament en la Tourist Info d'Oropesa del Mar o en el telèfon 964 312 320. Els participants es trobaran en els Jardins del Far preparats per a passar una nit terrorífica.

 

Oropesa del Mar és arena, diversió i cultura. A més, s'ha convertit en un paradís per al turisme familiar que busca passar uns complets dies de vacances. Llargues platges i cales arreplegades, un muntó d'esports aptes per a tots, una agenda amb esdeveniments durant tot l'any i un casc antic ideal per a passejar fan que aquesta siga una destinació perfecta per a visitar durant tot l'any.

Altres dades: Orpesa/Oropesa del Mar

Valora i compartix