XV Festival Internacional de Titelles a Orpesa

Publishing date 11/07/2017

Any rere any, en el mes de juliol, arriba a Orpesa el Festival Internacional de Titelles. Durant una setmana els més xicotets es divertixen molt amb els espectacles de companyies nacionals i internacionals. Pla amb xiquets a la vista!
XV Festival Internacional de Titelles a Orpesa

Famílies amb xiquets, tenim un pla perfecte. El festival de titelles que cada any anima els estius d'Orpesa (Castelló) se celebrarà del 20 al 24 de juliol. El XV Festival Internacional de Titelles ens delectarà amb espectacles on podrem observar diferents tècniques d'animació de titelles com: guinyols, espantalls, ombres, siluetes planes amb mecanismes, Marottes, titelles de fil i també objectes reciclats al servei de l'animació.

Algunes de les propostes d'aquesta edició, I JA SÓN 15 ANYS, són la cercavila ‘Locos por la música’, ‘For+’ especial per a bebés a partir de 9 mesos, ‘Astokillo’, ‘La gallina de los huevos de ori’, i ‘Cabeza de Dragón’, entre d’altres.

I ja que estem allí podrem realitzar l'activitat "Històries fascinants de la Torre del Rei", exclusiu per a xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys. L'eixida és en l'oficina de turisme de la Platja de la Concha i en la Torre del Rei podran conéixer històries trepidants i curioses de la torre i dels pirates.

Ai, Orpesa. Més de dos quilòmetres de platja verge d'arena i grava -amb excel·lents fons rocosos per a practicar pesca submarina i busseig- donen pas a una animada platja urbana de fina arena i dotada de tots els serveis. Cap al sud, la costa es torna agresta i els penya-segats se succeeixen en tot el perímetre de la serra d'Orpesa per a suavitzar-se finalment en el límit amb Benicàssim donant lloc a solitàries platges entre les quals destaquen Les Playetes de Bellver i La Renegá. Ai.

Altres dades: Orpesa/Oropesa del Mar

Valora i compartix