Descobreix la tradició de les festes de Peníscola

Publishing date 16/09/2013

Per a aquest mes de setembre et proposem visitar Peníscola. Descobreix una ciutat històrica, encreuament de civilitzacions i fortalesa irreductible, i segueix els passos del papa Luna, Peníscola t'ofereix una infinitat de possibilitats: oci, sol, cultura i diversió. A més, durant aquesta setmana Peníscola celebra les seues festes patronals, aprofita els últims dies d'estiu per a conéixer la Peníscola més tradicional.

 

Descobreix la tradició de les festes de Peníscola

Peníscola, al nord de Castelló, conserva les empremtes del seu passat més remot. La xicoteta península murallada s'endinsa en el mar amb el seu monument més cèlebre, el castell del papa Luna, vigilant des de l'alt els carrers, estrets i blancs, de la ciutat. Als peus de la península s'estén la llarga i extensa platja Nord banyada pel tranquil mar Mediterrani.

Les festes en honor a la Mare de Déu d'Ermitana, patrona de Peníscola, se celebren fins al diumenge que ve. Durant tots aquests dies de fervor i devoció, s'organitzen actes multitudinaris, com són, els espectaculars focs artificials, les danses tradicionals, la "soltà" de vaquetes i les acolorides desfilades de Moros i Cristians. Gaudeix d'aquesta espectacular destinació amerant-te de la seua tradició amb les seues festes!

 

 

 

A més, les Festes Patronals de Peníscola coincideixen aquesta setmana amb el Cicle de Concerts de Música Clàssica que se celebra en diferents escenaris de la ciutat, com el Saló Gòtic del Castell, l'Església de Santa Maria o el Palau de Congressos.

Més informació

TOURIST INFO PENÍSCOLA

Passeig Marítim,s/n

12598 Peníscola

Tel: 96448020

Fax: 964489392

Correu electrònic: peniscola@touristinfo.net

 

Altres dades: Peñíscola

Valora i compartix