El punt de ganxo pren els carrers de Petrer

Publishing date 7/03/2018

No et pots perdre com de bonica ha quedat Petrer decorada amb punt de ganxo la Plaça de Baix amb els seus arbres, la façana del museu Dámaso Navarro, la façana de la Tourist Info, la casa de la Unió de Festejos, l'Església de Sant Bartolomé, la plaça de Dalt i les balconades del casc antic.
El punt de ganxo pren els carrers de Petrer

Fins a 210 dones que fan ganxet de tot el món han participat en una de les iniciatives turístiques més originals de la Costa Blanca, Teixint Petrer que ha folrat literalment el municipi alacantí de punt de ganxo. 


Un gran cartell publicitari de ganxet ens donarà la benvinguda a Petrer. Per a crear esta tanca publicitària única a Espanya, han treballat 53 dones que fan punt de ganxo de Petrer, Madrid, Teruel, Murcia, Silla, Favara, Cullera, Alacant, Sant Joan d'Alacant, Aspe, Sax, Elda i fins i tot de Gal·les.
A joc amb el paisatge. Una de les curiositats, que podràs comprovar en la teua pròxima visita a Petrer és que les teixidores han tingut molt en compte la gamma cromàtica del municipi per a teixir les seues obres tèxtils a joc amb el casc històric.


Petrer és una població alacantina que sense dubte et sorprendrà. Situada en el centre interior de la província d'Alacant, en la comarca del Vinalopó Mitjà. Entre els seus molts atractius turístics destaca el seu Castell-fortalesa del segle XII-XIII, que pot ser visitat junt a les cases-cova construïdes en la muralla. 


Les cases-cova són típiques de Petrer. En el casc antic es troben sobretot en el vessant nord del castell i en les muralles, terrenys que van ser arrendats a principis del segle XX a les famílies més necessitades, per part de la parròquia de Sant Bartolomé, per a que excavaren les seues cases. Un altre lloc imprescindible en la teua visita és l'arc del castell, que data del segle XV, va ser un dels accessos des de la plaça de Dalt als carrers situats en les faldilles del castell.
 

Altres dades: Petrer

Valora i compartix