Hibernis Mare, la platja d'hivern de Pilar de la Horadada

Publishing date 4/11/2018

Qui ha dit que la platja solament és per a l'estiu? A Pilar de la Horadada saben com es pot aprofitar durant tot l'any gràcies al projecte Hibernis Mare.
Hibernis Mare, la platja d'hivern de Pilar de la Horadada

Hibernis Mare és un projecte d'activitats que s'està realitzant en la platja de les Mil Palmeres de Pilar de la Horadada des de setembre de 2015. El seu objectiu principal és el de dinamitzar aquest arenal amb activitats per a tot tipus de públics durant la temporada baixa, atraient a usuaris i ajudant al fet que l'economia local es mantinga tot l'any.

 

Aquest programa es desenvolupa tots els dissabtes i diumenges, de març a juny i de setembre a desembre. En eixos dies la platja ofereix tots els serveis que pots trobar a l'estiu tals com a socorrisme, hamaques i quiosquets als quals se li uneix una gran programació d'activitats gratuïtes.

 

Baby Beach ofereix contes multi sensorials per a bebés de 0 a 4 anys acompanyats dels seus pares. En Hibernis infantil, els xiquets de 4 a 12 anys realitzaran un muntó de jocs sota la supervisió de monitors. Si en la vostra família sou més d'esports, hi ha escoles de voley platja i de patinatge així com d'esports nàutics.

 

Un altre dels programes d’Hibernis Mare és el Mens sana in corpore sano que inclou Ioga Dinàmic, Kundalini Ioga o Taichi. Si eres més actiu, també tenen espai per a tu amb Posa't en Forma i les seues classes de zumba, crossfit, aerobox o dansa fit.

 

En la platja de les Mil Palmeres també s'instal·la un Meeting Point, que busca servir de punt de trobada a diversos col·lectius durant els caps de setmana. Associacions culturals, amants de l’ukelele, dels idiomes o apassionats per la natació poden gaudir ací de la seua passió. Tot el que necessites per a gaudir d'aquesta Hibernis Mare, platja o mar d'hivern en llatí, t'està esperant a Pilar de la Horadada.

Altres dades: Pilar de la Horadada

Valora i compartix