Degusta el moscatell amb els cinc sentits a Benitatxell

Publishing date 8/03/2019

El dissabte 16 de març el poble alacantí del Poble Nou de Benitatxell et convida a descobrir les propietats del vi moscatell a través de cadascun dels teus sentits. Seràs partícip de tot el procés d'elaboració, des de l'atenció del raïm fins al tast del deliciós moscatell, un dels productes que enriqueix l'apreciada gastronomia d'Alacant.
Degusta el moscatell amb els cinc sentits a Benitatxell

La situació entre mar i interior d’El Poble Nou de Benitatxell, en la província d'Alacant, fan de les seues terres solejades el lloc idoni on madurar el raïm moscatell, del que s'extrau el dolç vi a què dóna nom. El dissabte 16 de març el municipi alacantí vol que gaudisques d'una jornada de gastronomia i naturalesa amb la ruta Degusta el moscatell amb els 5 sentits, en la que coneixeràs tots els atributs d'aquesta beguda i, a més, participaràs en el acurat procés que se segueix per a elaborar-lo.

 

Abans de degustar el moscatell, els professionals que ens acompanyaran en aquesta visita faran que experimentem amb el tacte i la vista. El mar Mediterrani serà el teló de fons a l'hora de podar el raïm en el mateix camp de cultiu, seguint les indicacions dels agricultors que participen en el projecte BioMoscatell, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament amb l'objectiu d'elaborar vins exempts de químics a través del cultiu ecològic del raïm moscatell tradicional. Mentrestant, gaudiràs de la tranquil·litat de l'entorn i el so que ens deixa el paratge natural de la terra junt amb el mar.

 

Una vegada satisfets tacte, oïda i vista, arriba l'esperat torn de l'olfacte i el gust. En el mateix camp podràs degustar els productes que es deriven del moscatell per a finalitzar la ruta en el mercat municipal, on es realitzarà un tast de vins i misteles naturals que, sense dubte, t'encantarà.

 

Benitatxell és conegut per amagar llocs molt especials, com per exemple la Cala dels Testos o la Cala del Moraig. Diverses rutes permeten explorar el municipi a través del camp o presenciar unes vistes impressionants en la ruta dels penya-segats, entre molts altres punts d'interés.

Altres dades: Poble Nou de Benitatxell

Valora i compartix