La tapa és la reina de Puçol

Publishing date 31/07/2017

De l'1 al 10 de setembre Puçol celebra la setena edició de la Ruta de la Tapa. A qui no li agrada una tapa de qualitat? Eixe mos xicotet i deliciós que et trau un somriure de mig costat. Quines ganes!
La tapa és la reina de Puçol

La Rutade la Tapa de Puçol porta celebrant-se des de fa set anys amb el bon fer de l'Agrupació de Penyes de Puçol i com a part essencial de les festes del municipi. 2,20 euros i a canvi rebràs una beguda i una tapa, que té fins a la seua versió infantil. Famílies del món, sou benvingudes amb els vostres menuts.


Les tapes entren a concurs així que imagina la creativitat que despleguen els 40 locals participants. L’homenatge d’enguany serà a la 'pilota dolça', un pastís que s’elaborava durant les festes, i hi haurà tres premis per a les tapes més votades pel públic i, paral·lelament, se sortejarà entre tots els veïns que hagen dipositat els seus passaports ruters una sèrie de regals aportats pels patrocinadors de la ruta.

Estàs a Puçol (València), entre mar i muntanya. El municipi s'obri amb una zona muntanyenca en l'oest: el Paratge Natural de la Costanera, una zona forestal de gran bellesa, representativa de l'ecologia mediterrània. En el centre, sobre el pla, envoltat de tarongers, el casc urbà: places, parcs, jardins i veïns que donen la benvinguda al viatger ocasional i al que decidix quedar-se. A l'est trobem l'Estany, eixida al mar de la marjal dels Moros, un aiguamoll protegit que és zona de nidificació d'aus. I la nova platja, d'arena blanca, protegida per espigons i recorreguda per un modern passeig marítim. Puçol crida l'atenció per l'harmonia dels seus carrers i per l'equilibri entre el colorit mediterrani de la seua platja, l'hospitalitat de la gent de l'horta i la tranquil·litat de la muntanya.

Altres dades: Puçol

Valora i compartix