Requena, Festa i Fira de la Verema

Publishing date 28/07/2017

La Festa de la Verema, declarada d'Interés Turístic en 1966, està considerada la més antiga i una de les més importants d'Espanya. Contagia't de l'alegria col•lectiva que se sent en contemplar el xafat dels primers raïms de Requena.
Requena, Festa i Fira de la Verema

Un any més, Requena celebra la seua Festa i Fira de la Verema. Una celebració integradora, generosa, diferent, popular i sòbria, de tradició i arrelament. El raïm, el vi i l'alegria són els protagonistes de les festes. Solament faltes tu!

Si haguérem de citar alguns dels actes més representatius de la Festa de la Verema destacaríem el xafat i benedicció dels primers raïms, la degustació gratuïta dels deliciosos vins que brollen del Monument Universal a la Verema i de les fonts alegòriques i les Nits del Vi, del Pagés, del Requenense Absent o la “Zurra”. Però també està el Mercat Medieval, situat en el Barri de la Vila, la cavalcada, cercaviles amenitzades per xarangues i música per a tots els públics.

La Fira Requenensedel Vi (FEREVIN) és una de les mostres monogràfiques sobre vins més important de la Comunitat Valenciana. Ja s'ha consolidat com a ferma referència per al sector vinícola, convertint-se en el millor aparador per als vins i cellers de la Denominació d'Origen Utiel-Requena. Si eres amant del vi, no te la pots perdre.

 

La localitat valenciana de Requena és digna de veure. Té un dels termes municipals més grans d'Espanya, amb 814 km2 i 25 pedanies. Rutes de senderisme o ciclisme, gastronomia, jaciments arqueològics i paratges naturals són algunes de les propostes per a completar la teua visita. A més, els túnels de Requena se sumen a les Coves de la Vila, el Museu de Sant Nicolás, el Palau del Cid o el Museu del Vi com a punts d'interés turístic.

La verema és festa a Requena, vine a viure-la!

Web: Requena

Altres dades: Requena

Valora i compartix