Sabor i tradició en la XXV Mostra d'Embotit Artesà de Requena

Publishing date 30/01/2018

El millor embotit artesà de la província de València ens espera el segon cap de setmana de febrer en la XXV Mostra d'Embotit Artesà de Requena.
Sabor i tradició en la XXV Mostra d'Embotit Artesà de Requena

Ens anem de fira i no a qualsevol! Arriba la XVV Mostra d'Embotit Artesà i de Qualitat de Requena. A més de gaudir dels productes artesanals de la Fira de l'Embotit, l'Ajuntament de Requena organitza activitats d'oci per a tots els públics; tallers per a xiquets, atraccions de fira, mercadet d'Artesania, actuacions folklòriques, etc.


Dades a tenir en compte. Enguany el tiquet degustació de la Mostra de l'Embotit de Requena tindrà un preu de 8 euros el divendres i de 10 euros durant el cap de setmana, dissabte i diumenge.


Este tiquet inclourà quatre degustacions d'embotit, dues copes de vi, una degustació d'un plat típic elaborat per l'Associació d’Ames de Casa, pa, una botella d'aigua i una entrada de visita al museu o monument.


A més, aquelles persones que realitzen la reserva per anticipat o acudisquen a la Mostra amb tren o AVE obtindran, juntament amb la compra del tiquet, l'entrada gratis a tres dels museus o monuments disponibles a Requena. També obtindran un 10% de descompte en l'import de la compra realitzada en les carnisseries de la Mostra. Bon profit!

Requena es troba situada en la part més occidental de la Comunitat Valenciana. El seu terme municipal, un dels més extensos d'Espanya, abasta una superfície de 814 km2 i una altitud mitjana sobre el nivell del mar de 692 metres. El caràcter de vila fortificada i fronterera, en la qual es va establir la duana de Castella, va fer de Requena un enclavament estratègic i de destacat auge comercial en tota l'Edat Mitjana.

Altres dades: Requena

Valora i compartix