III SisCordes Festival de Guitarra Ciutat de Riba-roja

Descripció
 • Actividades culturales
 • Dates::
  • Starts: 04/10/2019
  • Ends: 09/10/2019
Direcció

L'ajuntament de Riba-roja de Túria i l'associació Ribarock presenten la tercera edició del SisCordes Festival de Guitarra Ciutat de Riba-roja.

Una tercera edició que, un any més continua apostant pel talent amb l'instrument de sis cordes per excelència, la guitarra. Enguany tenim el plaer de comptar amb dos artistes excepcionals que han trencat les fronteres del país i gaudeixen d'un gran reconeixement internacional:
Al Dual
Artista de musicalitat extraordinària, Al Dual és un artesà que sap rescatar fidelment sons procedents d'èpoques primigènies de la música americana. Ha col·laborat amb grans artistes de la talla Paul Pigat, Chris Casello, Lisa Pankratz, Tommy Harkenrider, Chan Romero, Eddie Nichols, Mike Sanchez, Ron Felton, Sue Moreno, Chuck Onofrio, Ron Landis i Jan Jambers Menke, entre altres. Precursor de la guitarra Rockabilly & Country a Espanya, -com també ho és fora de les nostres fronteres-, Al Dual és un dels artistes patris amb més reconeixement en la internacional escena del Rock and Roll clàssic. Durant anys de treball i fiançament de diverses tècniques, Dual ha passat a consolidar-se com un dels més complets guitarristes d'aquest gènere, obtenint un lloc en el olympo de la guitarra Twang al costat de músics de la talla de Eddie Cochran, Bo Didley, Chet Atkins, o Duane Eddy amb els quals comparteix un lloc privilegiat
com endorser i ambaixador de la marca internacional Gretsch Guitars, instrumente paradigma de la guitarra Rockabilly & Western.

Austin Slack
Austin Slack és un músic jove Britànic establit a Múrcia que amb tan sols 19 anys ha tocat més de 1400 concerts, incloent dos gires per tota Espanya i haver tocat en un gran nombre de sales, festivals...
La seua carrera musical va començar amb la guitarra i ha col·laborat amb una gran quantitat de músics i bandes com, Mannà, Steve Vai i Love of Lesbian. Alguns de les seues grans influències són John Mayer, Prince i Muse.
En 2018 va gravar els seus dos primers EPs i un single amb una gran varietat de sons i estils en el qual demostra la seua habilitat de poder compondre, produir i cantar.
Ha sigut destacat en El Pais com el Prodigi del Rock on el comparen amb artistes d'alt prestigi com Prince, Eric Clapton i Wham!
En 2019 Austin va llançar el seu primer single en espanyol i ha pogut formar part de diversos festivals i fins i tot tocar de teloner per a diversos artistes i grups incloent The Jacksons.

El festival tindrà lloc el 9 d'octubre i començarà a les 20.00 h amb una Jam Session en la qual participaran els artistes. A continuació descansarem una estona per a sopar en els food trucks que estaran en el recinte i es podrà degustar carn a la brasa, hamburgueses, falàfel... i perquè cap es quede amb ganes tambien aquesta l'opció vegetariana.
I per a acabar els dos conciertazos, i per si algun es queda amb ganes com a fi de festa els Rock Djs punxaran els millors temes de rock fins a les 5.00 del matí.

rock

Informació elaborada per :

 • TOURIST INFO RIBA-ROJA DE TÚRIA (val)
 • Calle Cisterna, 30
 • 46190 - Riba-roja de Túria
 • Valencia
 • telèfon: 962772184
 • Fax: 960615039
 • Email: riba_roja@touristinfo.net

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix