Nova exposició en l'E CA: Sonoritat Interna. Mons paral·lels en les pintures de María Aranguren

Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 11/07/2019
    • Ends: 31/10/2019
Direcció

L'Espai d'Art Contemporani Es Castell (ECA) de Riba Roja de Túria acull, des del mes de juliol, l'exposició “Sonoritat Interna. Mons paral·lels en les pintures de María Aranguren”, que reuneix cent obres, de diferents formats, realitzades per l'artista entre 2009 i 2019. 

Aquesta exposició li permet així tancar un període creatiu en el qual ha experimentat, entre altres temes, sobre el suport, entés dualment com a recipient i trama. La base triada, en general, és el policarbonat cel·lular, molt utilitzat en la construcció arquitectònica. La no separació entre contenidor i contingut introdueix un factor molt interessant i audaç des del punt de vista conceptual igual que l'ordre reticular implícit en el policarbonat, on les línies corresponents a la trama lineal i paral·lela tixen una estructura base que permet donar regna solta a la nostra il·lusió sota el poder de la lògica seriada.
La inauguració serà el 12 de juliol a les 19.30 hores al Castell de Riba-roja, i es podrà visitar fins a octubre. Aquesta exposició es podrà visitar de dilluns a dissabtes de 10.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00, diumenges de 10.00 a 14.00.

This office does not assume responsibility for sudden changes or variations of the events published on this site.

Valora i compartix