La Caravana del Turisme Familiar visita la Comunitat

Publishing date 8/07/2013

La Caravana del Turisme Familiar visita la Comunitat

Encara no has triat destinació per a passar les teues vacances? Busques una proposta que s'ajuste a la teua butxaca i en la que puga gaudir tota la família? Ara et donem l'opció de trobar el millor pla per a aquest estiu per a tu i per als teus: "la caravana del turisme familiar".

Es tracta d'un projecte de promoció turística que funciona a través d'una autocaravana, que cada dia visitarà una destinació i farà de punt d'informació turística itinerant. Donarà a conéixer destinacions familiars de costa i interior de la província de València.

 

 

Així, dijous que ve 11 de juliol estarà a Sagunt, en la plaça Cronista Chabret, al costat de la Tourist Info i el dilluns 15 de juliol estarà a Aras de los Olmos, en la plaça El Olmo. Estarà de 10 a 14 h en cadascuna de les poblacions triades informant les famílies i a la població interessada sobre propostes i consells de turisme familiar en les diferents destinacions.

A més, en el blog http://lacaravanadelturismofamiliar.blogspot.com.es/ trobaràs tota la informació i novetats de la campanya. A més es pujaran fotos a Flickr, reportatges en YouTube i propostes a realitzar en aquests municipis.

Aquest estiu gaudeix de la Comunitat Valenciana en família!

 

Més informació

www.viajarenfamilia.net

 

 

Altres dades: Sagunt/Sagunto

Valora i compartix