VI Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt

Publishing date 8/02/2018

Els foguers de les cuines de Sagunt es tornen a encendre per a difondre les bondats del producte més reconegut de la gastronomia valenciana: la taronja.
VI Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt

El pròxim 19 de febrer, Sagunt tornarà a omplir-se de color i de sabors culinaris amb la celebració del VI Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt. El certamen gastronòmic s'ha recuperat amb l'objectiu de promocionar les bondats de la fruita per excel·lència en l'agricultura valenciana. Així que imagineu quin tipus de plats us esperen amb la taronja en l'epicentre gustatiu. Deliciós!

Al certamen, que se celebrarà en el restaurant El Mirador, es presenten professionals de la cuina en representació de restaurants que participen en les modalitats de tapa o entrant, plat principal i postres. En les preparacions es valora el caràcter innovador, l'originalitat, la presentació, el sabor, l'aroma, la textura i la dificultat tècnica de l'elaboració.

Malgrat que el gran dia del VI Concurs Gastronòmic de la Taronja de Sagunt serà el 19 de febrer, la voluntat d'esta edició és difondre l'esdeveniment al gran públic de tal manera que s'elaborarà un receptari digital amb les receptes guanyadores. No hi ha excuses per a gaudir de la taronja en tota la seua esplendor!

Sagunt és una ciutat dinàmica i viva en iniciatives. A més dels seus recursos històrics, culturals i patrimonials, amb este concurs la ciutat es posiciona en el panorama gastronòmic nacional.

Altres dades: Sagunt/Sagunto

Valora i compartix