Sagunto

Municipi:
Sagunt/Sagunto

Als peus de la serra Calderona, Sagunt, l'estratègica capital del Camp de Morvedre atresora un passat històric il·lustre. Les empremtes de la Saguntum romana gaudixen d'una merescuda fama en els llibres d'història i art.

Sagunt, a València Terra i Mar, consta de dos nuclis urbans; la ciutat històrica i el nucli modern de Port de Sagunt, que oferixen un florent desenvolupament econòmic de gran tradició i un litoral de més de 13 quilòmetres de platges de fina arena, aigües netes i variats servicis turístics, com es pot contemplar en esta webcam de la platja del Port de Sagunt, una de les dos platges de la localitat reconegudes amb la bandera blava de la FEEE.

Xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana

Valora i compartix

Comments

Vais a arreglarla o que pasa?

Vais a arreglarla o que pasa? Que verguenza de servicio de verdad... Cuando va, funciona mal o esta sucia, y cuando no, directamente fuera de servicio... Deberíais aprender mas del norte, mirad estas webcams... O del sur de valencia (Calpe) http://www.ilovecalpe.net/WEBCAMS/?id_cam=&lang= Eso si es una webcam en condiciones

Aneu a arreglar alguna vegada

Aneu a arreglar alguna vegada la webcam? Em pareix increible que, amb una platja amb bandera de Qualitat, no tinga una webcam en condicions. Hi ha moltissima gent que la utilitzem per vore l'estat de la mar i anar a fer surf, per exemple. Deurieu fixarvos en altres webcams com la de Calpe les quals tenen imatge real i 720p, això no costa res de ficar i crec que a tot el món li vindria prou bé per coneixer abans d'anar l'estat de la platja, ja no sols als surfistes. Espere que ho tingueu en compte. Salutacions

¿Las imágenes corresponden

¿Las imágenes corresponden a la hora indicada?, ¿o es en directo? Lo digo porque el reloj está atrasado. Les imàgens corresponen a l'horari indicat?, o és en directe? Dic açó perque el rellotge està endarrerit.