El World SUP Festival Costa Blanca porta a Santa Pola l'elit del paddel SUP

Publishing date 13/05/2019

Santa Pola i l'Illa Tabarca es converteixen en l'epicentre mundial del paddel SUP amb l'arribada de la segona edició del World SUP Festival Costa Blanca, un esdeveniment en el qual els millors esportistes del món i aficionats gaudiran plenament en aigües alacantines. Puja a la taula!
El World SUP Festival Costa Blanca porta a Santa Pola l'elit del paddel SUP

Una de les cites mundials més importants del paddel SUP reuneix a Santa Pola a l'elit mundial d'aquesta modalitat amb la celebració del World SUP Festival Costa Blanca. Els professionals més destacats del Japó, els Estats Units, Austràlia i molts altres països, dels cinc continents, es traslladen al paradís marí d'Alacant per a mesurar-se en aquesta prova puntuable per al circuit internacional Eurotour, també inclòs en el Circuit Mediterrani de SUP Race. La competició, que celebra la seua segona edició, també està oberta a participants amateurs i consta d'una categoria kids. Agafa una taula i un rem i suma't a aquesta trobada mundial!

 

El recorregut de la competició variarà en funció de la categoria i modalitat. Els participants de més alt nivell, entre els quals es troba el quatre vegades olímpic Jim Terrel, s'enfrontaran a 16 quilòmetres de ruta fins a arribar a l'Illa Tabarca i envoltar-la. També els participants amateur arribaran fins a Tabarca, en aquest cas després d'una ruta de 7 quilòmetres. Les promeses del SUP, per altra part, demostraran la seua vàlua en diferents itineraris en funció de l'edat, que tindran des de 900 metres fins a 3 quilòmetres.

 

Si encara no t'has inscrit, tens l'oportunitat de fer-ho a través del formulari que apareix en el web. A més de les carreres, al llarg del festival es realitzaran esdeveniments de tot tipus, com ara actuacions musicals en directe, presentacions de material, masterclass per a tot el públic i moltes coses més. Gaudeix d'un cap de setmana de mar a Santa Pola!

Altres dades: Santa Pola

Valora i compartix