Bous i cavalls a Segorbe, pur espectacle

Publishing date 31/07/2017

La festa per excel•lència de Segorbe és l'espectacular Entrada de Bous i Cavalls, declarada Festa d'Interés Turístic Internacional i Bé d'Interés Cultural Immaterial. Un espectacle únic que es gaudirà del 4 al 10 de setembre, de dilluns a diumenge, i a les dos en punt de la vesprada. Avisat estàs.
Bous i cavalls a Segorbe, pur espectacle

Segorbe sempre ha sigut una porta oberta. Així que benvingut a una festa, l'Entrada de Bous i Cavalls, que no et va a deixar indiferent. 13 genets a lloms dels seus cavalls i proveïts d'una fina vara de llautoner, guien a 6 bous braus pel mig del carrer Colón. Van a tota velocitat, entre una multitud que sincronitza un moviment ondulatori similar al d'un banc de peixos, creant un espai impossible, a manera de miratge, de no arriba a unes desenes de segon, i que permet que una vegada més aparega la màgia d'un espectacle únic en el món.

No et perdes la volta dels cavallistes a la plaça de Los Mesones, realitzant el recorregut al revés, i la potent ovació que sona en el seu pausat retorn. Tradició i bellesa.

Visitar un lloc sempre és conéixer una manera diferent de veure el món. Segorbe és molt més que un lloc. És un conjunt de sensacions, de vivències, de paisatges, d'històries modelades per l'espai que ocupa i per la història que, des de la prehistòria, han anat escrivint les gents que han ocupat este territori.

Segorbe manté viva una rica tradició artesana, destacant els seus famosos tallers de bastoneria i ceràmica. Completa el teu recorregut amb la Font de Los 50 Caños, la Glorieta, el Passeig de Sopeña, el Parc Natural de la Serrad’Espadà i el de la Serra Calderona

Dress code: Mocador, garrot i roba estiuenca. T'esperem!

Altres dades: Segorbe

Valora i compartix