Los árboles mueren de pie.

Representació teatral

Los árboles mueren de pie.
Descripció
  • Actividades culturales
  • Dates::
    • Starts: 14/07/2018
    • Ends: 15/07/2018
Direcció

El grup municipal de teatre presenta este cap de setmana a la Casa de la Cultura de Serra l’obra Los árboles mueren de pie, del dramaturg Alejandro Casona.

La representació teatral es farà en dos sessions, dissabte i diumenge, a les 19.30 hores.

Los árboles mueren de piees un drama en tres actes que té com a tema central la farsa per a fer feliç a les persones. Tot i que, al final, la mentira acaba sent descoberta. La posada en escena es la gran aposta teatral del grup per a aquest any 2018 i compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Serra.

L’obra va ser publicada en 1949 i estrenada per primera vegada a Espanya el 18 de desembre de 1963 en el Teatre Bellas Artes de Madrid. La peça està considerada com un dels èxits més notables de l’autor,  després de la seua consagració com a dramaturg amb La sirena encallada.

La representació teatral conta com el senyor Balboa tenia un nét desangelat al qual, un dia, va haver de tirar-lo de casa, cosa que va ocultar a la seua esposa. Des d’aquell moment, Balboa feia arribar cartes apòcrifes fent-se passar pel seu nét perquè la seua esposa no es deprimira. El nét real decideix tornar a la seua llar a la recerca de diners, però el vaixell en el qual venia es perd. Balboa contracta a uns imitadors que es fan passar  pel nét perdut i «la seua feliç esposa» davant l’àvia. Però… arriba, per sorpresa, el malvat i vertader nét, que no ha mort com es pensava. Per fi, l’àvia s’assabenta de l’engany, però decideix no dir-ho als imitadors en agraïment als dies feliços que li han fet viure, acomplint així les seues il·lusions.

L’entrada és gratuïta per a tot el públic.

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix