Els mags dels estels

Ruta teatralitzada gratuïta

Els mags dels estels
Descripció
  • Actividades de ocio
  • tipus: Rutas y excursiones
  • Dates::
    • Starts: 17/08/2018
    • Ends: 17/08/2018
Direcció

Serra acollirà una nova edició de la ruta teatralitzada nocturna dins del Parc Natural de la Serra Calderona per descobrir les estrelles. L’activitat és gratuïta i està patrocinada per l’Ajuntament de Serra i el SARC de la Diputació de València. La ruta, Els mags dels estels,  està adreçada al públic familiar i es durà a terme el proper 17 d’agost, divendres.

La quedada per poder eixir fins a la zona d’Aliguetes, on es desenvoluparà l’activitat, serà a les 20.00 hores a l’aparcament de l’Ajuntament de Serra, junt a la Tourist Info. Solament necessites dur frontal o llanterna, sopar, beguda i calcer adequat. És convenient tindre algun repel·lent per a mosquits a mà.

Tot i que la ruta és gratuïta, necessita d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per a inscriure’s cal adreçar-se abans del 14 d’agost a l’oficina de Turisme de Serra, al telèfon 961688404 o al correu electrònic serra@touristinfo.net. La ruta està teatralitzada per Calderona Viva i conta i invita a descobrir, a través dels personatges Antares i Cassiopea, les llegendes i històries que han existit sobre els estels i que ara, xicotets i grans, van oblidant.

Informació elaborada per :

Esta oficina de turisme no es fa responsable dels canvis d'horari i programació dels programes.

Valora i compartix