Deixa't portar per la força arrolladora del Rock&Roll

Publishing date 7/06/2018

Arriba el festival de rock més canyer! Si t'agrada el bon Rock&Roll, el pròxim 16 de juny tens una cita ineludible a Sueca: el “Rock On The Road Fest”, un festival innovador en el qual pujaran a l'escenari les bandes més explosives i representatives del panorama nacional. No t'ho penses i forma part de la seua primera edició, una gran aposta musical que ve per a consolidar-se.
Deixa't portar per la força arrolladora del Rock&Roll

El so més enèrgic, el caràcter més intens, les posades d'escena més enceses de la música rock estaran presents en el Rock On The Road Fest. Un increïble cartell que et farà vibrar des del primer segon. Els concerts de Sexy Zebras, Kitai, Corazones Eléctricos, Stereozone, Jolly Joker, Erotic Psycho i Indian Hawk calaran foc als altaveus. Unes vertaderes bèsties sobre l'escenari que no pots perdre't! 


El festival ens presenta una jornada repleta d'activitats per a totes les edats. Arrancarà a les 10:00 hores amb una matinal per al públic familiar, inspirada en la Ruta 66 americana. A més, en el mateix recinte firal hi haurà una exhibició de cotxes clàssics americans, motos, camions customitzats, vinils i el millor rock en un ambient totalment ruter. I per descomptat, no podrà faltar la música en directe que donarà la benvinguda a tots els amants de la cultura del rock.


Sueca és una tranquil·la localitat de la província de València situada en ple Parc Natural de l'Albufera. El seu paisatge únic t'enamorarà i si a més tens la gran sort de viure un dels seus capvespres enmig dels arrossars, voldràs tornar una i mil vegades més. Sueca és cultura, naturalesa i gastronomia. Descobreix-ho per tu mateix!
 

Altres dades: Sueca

Valora i compartix