Duel de titans en les 300 milles a 3 de Moraira

Publishing date 20/01/2014

Dia 22. Hora 12. Eixe és el moment, el tret d'eixida de la tretzena edició de la regata 300 Milles a 3 de Moraira, que amolla les amarres des de del Club Nàutic de Moraira i posa rumb a la murciana Illa Grossa i a les Pitiüses. Més d'una vintena de barcos, amb un mínim de nou metres d'eslora i tres tripulants, disputen una de les regates més dures de la Comunitat Valenciana. Comença l'aventura!
Duel de titans en les 300 milles a 3 de Moraira

Les 300 milles a 3 de Moraira, Trofeu Grefusa, continuen fent història al Mediterrani. L'eixida oficial de la regata és el 22 de gener i s'espera que la participació arribe a les trenta embarcacions.

La regata amolla les amarres el dia 22 a les dotze del migdia. El recorregut previst pel comité organitzador comença en les proximitats del Club Nàutic Moraira, balisa de desmarcatge si les condicions del vent ho permeten, i es dirigix al primer pas de control en l'Illa Grossa de Múrcia. Després d'eixe primer escull, la flota va cap a les Illes Balears, concretament a les Pitiüses, on deixa Formentera per babord en primer lloc i després l'illa d'Eivissa. A partir d'eixe moment, la flota posa rumb a Moraira.

Segons el protocol, l'obertura de l'oficina de regates és el 20 de gener, i l'endemà se celebra la recepció dels participants amb un vi d'honor. El mateix dia de la regata, el 22, i abans de l'eixida, té lloc la reunió de patrons. L'eixida, si les condicions meteorològiques són favorables, és a les dotze. Els premis al primer, segon i tercer classificats oscil•len entre els tres mil i mil euros. Si t'agrada la vela, vine a Moraira i disfruta de l'eixida d'una regata emocionant, apta únicament per a navegants intrèpids.

 

http://www.cnmoraira.com/

 

Altres dades: Teulada - Moraira

Valora i compartix