Regata saborosa a Moraira

Publishing date 7/10/2013

El Club Nàutic de Moraira acull el pròxim 12 d'octubre una regata única en el món, és una prova en la qual els regatistes realitzen, durant la competició, un plat de temporada basat en el peix. La regata està emmarcada en la Gourmet Race Week, una setmana lúdica i festiva en la que es mesclen els esports nàutics amb la gastronomia. Música, tastos de vi i exhibicions de cocteleria... una setmana completa per als amants del mar i el bon menjar.

Regata saborosa a Moraira

Durant aquests dies, del 7 al 13 d'octubre, els restaurants de Teulada-Moraira adornen la celebració de la Gourmet Race, amb una setmana en què restaurants del municipi es visten de gala per a oferir als regatistes i visitants els seus millors plats i delicioses postres. La Sort, Sand, La Senieta, El Chamizo, Miramar, Zensatez, Le Dauphin, Vespa´s, Toni Cantó, Bela Dama, Piscis i Al Punt són els participants.

Els dies 10 i 11 tindrà lloc al castell de Moraira un nou i atractiu tast sensorial de vins de Bodegas Blasco en el qual l'assistent haurà de buscar la fusió de música amb els vins seleccionats. I el 12 octubre se celebrarà en el Club Nàutic una exhibició cocteleria amb música en directe a càrrec del barman Iván Talens.

Entre les actuacions musicals destaquen el concert del grup valencià de folk All Tall, el 9 d'octubre, i el Concert Bourbon Street Strompers and Joshua Steward el 12, ambdós en l'Auditori.

Altres dades: Teulada - Moraira

Valora i compartix