Art en els murs de Torreblanca

Publishing date 27/07/2017

El neomuralisme s'estén als carrers de Torreblanca, que mostra orgullosa l'obra d'artistes contemporanis. T'animes? Este pot ser un pla molt original, no tots els dies es pot visitar un museu d'art urbà a l'aire lliure.
Art en els murs de Torreblanca

Torreblanca (Castelló) ens espera amb un muntó de murs intervinguts per artistes urbans. Tant és així que pot considerar-se com un museu d'art urbà a l'aire lliure. Apunta en la teua llibreta el recorregut: carrers Aljub, La Torre, Manrique de Lara i plaça Jaume I de Torreblanca. I com no, el trinquet municipal, ja intervingut en la primera fase del projecte Citric. En el moment en què lliges açò pot ser que hi haja alguna més ja que les gents del municipi s'estan animant oferint les seues parets.

Els artistes que han participat en el certamen d'art urbà Citric són San, Spok, Xèlon, Isaac Mahow, Dulk, Sebas Velasco, Pincho, Laguna, Sabek, SRG, Uriginal, Kenor, DEIH, Emilio Cerezo i Hombre López.Tots s'han vist obligats a eixir de la seua rutina de treball i arriscar sabent que la seua obra va camí de convertir-se en destinació turística. Les idees han sigut fruit de la inspiració, sense esbós i integrant l'obra a l'entorn en el qual han pintat. Retalls de fem espacial, la degradació del planeta, interferències, matèria i essència compartida amb l'univers. Gaudix de l'experiència de veure els murals junts, és fantàstic!

La visita a Torreblanca ha d'incloure sí o sí una escapadeta a la platja de Torrenostra i al Parc Natural del Prat, dos grans atractius d'este municipi de Castelló. Apunta't als miradors des dels quals es poden observar les aigües d'esta xicoteta albufera d’aiguamolls i pantans.

Valora i compartix