Torrevieja i El Mar et serveix a la taula el millor del Mediterrani

Publishing date 10/06/2019

Les delícies marines del litoral alacantí t'esperen en quatre dies de gastronomia de qualitat basada en productes locals i propostes innovadores. No deixes escapar l'ocasió d'unir-te a la trobada i descobrir quines sorpreses et reserven els cuiners de Torrevieja.
Torrevieja i El Mar et serveix a la taula el millor del Mediterrani

S'acosta l'entrada a l'estiu i els fogons de Torrevieja es preparen per a unes jornades gastronòmiques molt fresques: Torrevieja i el Mar. Del 10 al 14 de juny, el municipi alacantí aglutina les seues riqueses marines i de l'hort per a sorprendre't amb els més diversos, exclusius i saborosos plats del Mediterrani.

 

Aquesta cita gastronòmica ha estat ideada amb la finalitat que tastes les exquisideses del Mediterrani en ambients variats. D'aquesta manera, cinc destacats restaurants de la ciutat t'obrin les portes perquè recórregues el camí de sabors traçat per Torrevieja i el Mar, un esdeveniment amb més de tres dècades de tradició per al qual s'han creat menús exclusius i originals.

 

Durant la ruta culinària podràs optar per suggeriments com uns aladrocs de l'àvia torrevellenca sobre llit de tàrtara en una elegant fonda compromesa amb la qualitat de la matèria prima. Prefereixes un eriçó de mar farcit de les seues pròpies freses? Gaudeix-ho en un restaurant ple de llum, amb terrassa al mar. Potser el polp de roca crida més la teua atenció. Per a pre-postres, un mar i muntanya sota zero. Sigues tu mateix qui descobrisca les postres!

 

La rica gastronomia que caracteritza Torrevieja s'entén immediatament en conéixer la seua riquesa natural. La tradició marinera i la proximitat a l'horta li atorguen els ingredients ideals per a una cuina de qualitat. No obstant això, si alguna cosa caracteritza Torrevieja, a més de les platges i les cales que l'envolten, són les salines que la converteixen en la primera productora de sal d'Europa. Veritat que vols saber més?

Altres dades: Torrevieja

Valora i compartix