Acosta’t al Jardí del Túria a conéixer el món del cavall

Publishing date 29/04/2013

El proper diumenge 5 de maig el Jardí del Riu Túria de València acollirà la primera edició de ValenciaCaballo, un atractiu i ambiciós esdeveniment, gratuït i destinat per a tota la ciutadania. Aquest esdeveniment està protagonitzat per aficionats i professionals del sector eqüestre per a acostar el món del cavall a tots els visitants i fomentar l'afició d'aquest esport.

 

Acosta’t al Jardí del Túria a conéixer el món del cavall

ValenciaCaballo constarà de diferents activitats on pot participar tot tipus de públic, des dels més menuts de la casa fins als més majors. Així, en el parc del cavall, que s'ubicarà entre el Pont de les Flores i el de l'Exposició, es realitzaran tot tipus d'exhibicions eqüestres (doma clàssica, vaquera, teràpies eqüestres, tir i arrossegament, enganxada), a més de classes d'equitació per als assistents, així com carpes didàctiques i comercials entorn del món del cavall.

A més, durant l'esdeveniment tindrà lloc una ruta eqüestre per tot el jardí del llit del riu Túria, on un centenar de genets es reuniran per a recórrer el jardí des del parc de Capçalera, fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències. Aquesta ruta, que se celebrarà durant tot el dia, permetrà a participants i observadors remuntar-se a la tradició, quan comerç i transhumància de bestiar passaven per davant dels murs que salvaguardaven la ciutat.

ValenciaCaballo acollirà també la inauguració oficial del tram Quart de Poblet-València de l'Itinerari Eqüestre 031 de la Ruta del Túria. Amb aquest últim tram, que connecta la ciutat de València amb la comarca de Camp de Túria, aquest itinerari eqüestre es converteix en la ruta eqüestre més llarga d'Espanya i en l'única que arriba a una gran ciutat.

Així que, a partir d'aquest cap de setmana, podràs recórrer els municipis de Vilamarxant, Riba-roja de Túria, Manises, Paterna, Quart de Poblet i València muntat a cavall. Aquesta ruta eqüestre recorre el parc fluvial del Túria, travessa zones dels boscos de La Vallesa i Les Rodanes. A partir d'ara, pots conéixer aquests paratges pròxims a la capital d'una manera diferent, a cavall!

 

 

Més informació:

http://valenciacaballo.es/

 

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix