“Aloha Spirit”, el nou espectacle nocturn a l'Oceanográfic

Publishing date 19/08/2013

La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta 'Aloha Spirit', un renovat i refrescant espectacle de les 'Nits de l'Oceanogràfic' que combina natació sincronitzada, danses polinèsies i, per descomptat, ... dofins! El pla perfecte per a gaudir de les caloroses nits d’estiu.
“Aloha Spirit”, el nou espectacle nocturn a l'Oceanográfic

Aquest estiu l'Oceanogràfic ha posat en marxa la huitena edició de les "Nits de l'Oceanogràfic", una modalitat d'entrada que permet recórrer els aquaris i instal·lacions del parc marí més gran d'Europa en un horari especial de vesprada.

L'entrada 'Les Nits de l'Oceanogràfic'  inclou l'assistència a "Aloha Spirit", el nou espectacle nocturn de dofins, natació sincronitzada i danses polinèsies que tindrà lloc cada nit al dofinari de l'Oceanogràfic a les 22.45 hores.

 

Del 12 de juliol al 31 d'agost el parc romandrà obert des de 10:00 a 00:00 hores.  D'aquesta manera i durant l'estiu, el visitant pot recórrer l'Oceanogràfic de la Ciutat de les Arts i les Ciències en un horari diferent de l'habitual i visitar les seues instal·lacions en què es troben espècies com ara taurons, foques o belugues, entre moltes altres.

COMPRA LA TEUA ENTRADA ACÍ

Més informació: http://www.cac.es/oceanografic/

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix