Antiguitats, art vintage i lindy hop en El Fabulós Antique Market de València

Publishing date 11/11/2018

La tercera setmana del mes li toca obrir les parades al Fabulós Antique Market. Antiguitats, obres d'art, mobles i roba vintage t'esperen en el Mercat de Tapineria de València.
Antiguitats, art vintage i lindy hop en El Fabulós Antique Market de València

El Mercat de Tapineria és un lloc de trobada única. Buscant oferir alguna cosa diferent, aquest espai té Ephemeral Stores, és a dir, una espècie de tendes que van canviant de temàtica cada setmana. Les parades estan dividides en tres àrees, envoltades de places per als vianants per a màxima comoditat. A més, hi ha dos espais gastro per a fer una parada per a menjar i beure alguna cosa.

 

La tercer setmana del mes és la cita del Fabulós Antique Market. Què et trobaràs? Doncs un poc de tot. Els millors antiquaris estaran presents amb peces d'allò més variat. Hi haurà mobles vintage, quadres, roba, joguets o accessoris. Objectes únics i amb història que estan esperant al seu nou amo. 

 

Completa la teua visita amb una parada en algun dels espais gastronòmics del mercat, amb terrassa i cuina non stop. I si t'agrada el ball, el diumenge és el teu dia per a veure El Fabulós Antique Market. A partir de les 19 hores el lindy hop pren les places. En el mes de novembre estarà obert del 14 al 18 mentre que al desembre podràs visitar-lo del 12 al 18. 

 

El Mercat de Tapineria obri les seues portes en la Ciutat Vella de València. L'essència de la ciutat sorgeix de les pedres de les seues places i monuments. Els seus carrers han conservat el seu traçat històric i no fa falta eixir d'aquest districte per a trobar-se amb alguns dels monuments més importants. En poc espai pots veure la Catedral de València, la Llotja de la Seda, el Mercat Central o les Torres de Serrans.

Altres dades: Valencia

Valora i compartix