Descobrint el nou Parc Central de València

Publishing date 13/01/2019

Fa a penes uns dies que va obrir les seues portes la primera fase d'aquest nou espai d'esplai situat a la ciutat de València.
Descobrint el nou Parc Central de València

El Parc Central de València ja ha obert les seues portes. Va ser el mes de desembre passat quan es va donar per inaugurada la primera fase d'aquesta zona d'oci que esperava ser coneguda per valencians i per visitants des de feia anys. Amb una superfície de quasi 11 hectàrees, aquest espai se situa a l'entorn dels barris de Russafa i de Malilla. Suposa un 40% del total de la superfície que tindrà el parc una vegada finalitzat tot el projecte.

 

Es tracta d'un ampli espai dividit en diverses zones d'ús. Els xicotets de la casa estaran encantats de gaudir de les àrees infantils plenes de tobogans, balancins i tot tipus de jocs. També hi ha una zona per a gossos de més de 1.000 metres quadrats, perquè els animals també puguen aprofitar el Parc Central de València.

 

No falten un muntó de fonts, estanys, àrea esportiva, esplanades, zones per a córrer i molta, molta naturalesa. Hi ha una xarxa de passejos i senderes d'aigua en els quals podreu veure diferents tipus d'hàbitats, des de prades a zones arbrades o jardins plens de flors. També s'han recuperat els antics edificis ferroviaris per a destinar-los a ús públic.


L'entrada principal del Parc Central de València se situa al carrer Filipines, en la coneguda com Plaça de les Arts però compta amb altres set accessos: dos en Peris i Valero, quatre a Filipines i un altre al carrer Doctor Domagk. En els mesos d'hivern es podrà visitar en horari de 8.00 a 19.00 hores i, a partir del mes de març, de 8.00 a 21.00 hores. No us ho perdeu!

Altres dades: Valencia

Valora i compartix