Dues cites ineludibles en la ciutat de València

Publishing date 11/04/2018

Esta primavera no et quedaràs sense pla a València. Tornen dos de les fires més esperades de la temporada, perfectes per a gaudir-les amb tota la família. Pren nota i participa en estes dos trobades.
Dues cites ineludibles en la ciutat de València

 

El 28 i 29 d'abril, els Jardins de Vivers acolliran com cada any, la Fira de la Primavera, una festa familiar que combina entreteniment i solidaritat on tots podrem participar i col·laborar a favor de la integració de les persones amb diversitat funcional intel·lectual.


La Fira de la Primavera és una activitat lúdica, oberta i participativa, orientada a afavorir la convivència dels qui la visiten en un entorn festiu i familiar. Està oberta a totes les persones que la vulguen visitar.


Els Jardins de Vivers són especials per la seua extensió, la seua cuidada jardineria, l'abundància de monuments escultòrics que realcen el seu entorn i el converteixen en el cor verd de la ciutat.


A més, el 21 i 22 d'abril se celebra la segona edició del Festival Internacional d'Idiomes. Un esdeveniment gratuït, per a totes les edats amb activitats relacionades amb les llengües: música, teatre, conferències, gastronomia i formació.


La trobada se celebra en High Cube de La Marina de València. És una autèntica terrassa sobre el mar. Un dels llocs privilegiats del Port America’s Cup amb unes vistes espectaculars. 


La Marina de València és l'antic port de la ciutat. Ara convertit en un espai magnífic per a gaudir de la teua visita a la ciutat. Tindre el Mediterrani com a escenari t'assegura una vetlada inoblidable.
 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix