El mai vist de Miró, en l’IVAM

Publishing date 22/02/2018

“Joan Miró. Ordre i desordre”, la gran mostra de la temporada de l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM).
El mai vist de Miró, en l’IVAM

Fins al 17 de juny tens l'oportunitat de descobrir el mai vist d'un dels creadors contemporanis més influents del segle XX. Per primera vegada, l’IVAM acull en les seues sales l'obra de Joan Miró. Una mostra única en la qual s'exposen peces mai vistes, pertanyents a col·leccions privades no exposades fins ara. 

A més, es mostraran obres provinents de museus com el Reina Sofia, el Museu Thyssen Bornemisza, el MACBA, Es Baluard, la Fundació Joan Miró o el Museu Boijmans Van Beuningen de Rotterdam. Prop de 200 peces que reflecteixen l'esperit més crític de l'autor i caracteritzen tota la seua obra. Una mirada indisciplinada de la cultura, l'art i la política. 

Quin tipus d'obres pots veure? Tot l'univers de Miró! Pintures, escultures, ceràmica, gravats, cartells i les peces més singulars que va realitzar per a decorats de funcions teatrals. No pots perdre't al Miró més heterodox, conflictiu i indisciplinat que per primera vegada arriba a les sales de l’IVAM a València.

Aprofita la teua visita a l’IVAM per a conéixer a fons València. Recorre el llit del riu Túria en un passeig a l'aire lliure pel pulmó de la ciutat. Caminant, amb bicicleta… Sens dubte el lloc perfecte per a un dia en família on els més xicotets gaudiran de l'original Parc Gulliver. I, si eres un amant dels animals, Bioparc t'està esperant! Un zoo que et sorprendrà pels seus espais naturals i la conservació dels animals. Ens veiem a València!
 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix