El musical de Els Miserables arriba a València

Publishing date 23/09/2013

El musical de Els Miserables arribarà a València al mes de novembre del 2013. El Palau de les Arts serà l'escenari on es representarà aquesta obra teatral que està de gira per tota Espanya. "Més enllà dels nostres somnis" és l'eslògan d'aquesta història que porta més de trenta anys en cartell.

 

El musical de Els Miserables arriba a València

L'obra de Victor Hugo és el primer musical que es presentarà al Palau de les Arts, reservat per a l'òpera i cada vegada més obert a actuacions musicals d'un altre tipus. Els Miserables estrena decorat en aquesta nova gira, que passarà per vint ciutats espanyoles i que del 22 de novembre al 22 de desembre estarà a València. T'ho vas a perdre?

Horari de Els Miserables

 

L'horari de Els Miserables varia segons el dia:

  • Del 22 de novembre al 22 de desembre.
  • L'horari: 20:00, 20:30, 17:30, 21:30 h segons si és de dilluns a dijous, divendres o cap de setmana.
Consulta els horaris per dia de Els Miserables.

Entrades per a Els Miserables

El preu de les entrades de Els Miserables a València oscil·la entre els 55 i els 65 euros. Les entrades per a assistir ja estan a la venda en el Palau de les Arts o en la pàgina oficial del Musical.

A més de Els Miserables, durant el 2013 València ha programat diferents musicals en la ciutat, com Blancaneus, Shrek, Pinotxo, El Gat amb Botes o Aladin. Vine a València i gaudeix dels seus musicals! Esperem que t'agraden!

 

Més informació

www.lesarts.com
902 202 383

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix