Eres dels que no es resisteix a una bona brasa? No et perdes el Meat Carnival!

Publishing date 17/06/2019

Un festival d'allò més saborós, el Meat Carnival, arriba al lloc ideal per a gaudir d'una bona barbacoa, La Marina de València. Si veus la felicitat en un bon plat, envoltat d'un ambient festiu i un entorn marí fabulós, has d'apuntar aquest esdeveniment en la teua agenda sens falta!
Eres dels que no es resisteix a una bona brasa? No et perdes el Meat Carnival!

La trobada gastronòmica Meat Carnival arriba en el moment just a València perquè dones la benvinguda a l'estiu amb un dels esdeveniments gastronòmics més rellevants del sector de la carn i la cuina amb foc. L'olor de brasa és dels que et tornen boig? Desdejuna lleuger i vine corrent a La Marina de València. T'esperen quatre dies de festa culinària!

 

Les brases instal·lades en el port valencià perquè assaborisques les receptes d'una vintena de restaurants especialitzats en carn estaran envoltades de moltes altres propostes. Les verdures de l'horta, com no podia ser d'una altra manera, seran presents en diferents estands perquè acompanyes la carn amb el millor de la terra. També els preuats peixos i mariscos de la Comunitat Valenciana tindran el seu lloc en aquest festival de la cuina. I per als més llèpols? Hi haurà diferents parades per a satisfer-los, per descomptat.

 

Un extens programa amb xerrades, concerts i concursos, entre altres sorpreses, amenitzaran les jornades del 20 al 24 de juny. Una ponència basada en els arrossos del camp d'Elx, oferida per la marca L’Exquisit Mediterrani, monòlegs d'Álex Martínez, Óscar Tramoyeres i Jesús Manzano o el concurs de la tapa, són alguns dels esdeveniments previstos i que et deixem ací perquè no tingues dubte que aquest és un bon pla per al teu cap de setmana de Sant Joan. Aconsegueix ja la teua entrada!

Altres dades: Valencia

Valora i compartix