Fira de Juliol a València

Publishing date 1/07/2013

Una gran varietat d'estils i públics es trobaran un any més als Jardins de Vivers de València que tornaran a ser l'escenari dels concerts de la Fira de Juliol, que en aquesta edició acolliran, entre altres, les actuacions de Lori Meyers, La habitación roja, Revolver, Fito y los Fitipaldis, Melendi, Rosario, Fangoria, Sara Baras...

 

Fira de Juliol a València

València rendeix el seu especial homenatge a la música durant el mes de juliol. A partir d'aquesta mateixa setmana, artistes de la talla de La habitación roja, Revolver, Fito y los Fitipaldis, Melendi, Rosario o la mateixa Sara Baras, passaran pels Jardins de Vivers en el marc de la celebració de la  Fira de juliol 2013.

Tant si estàs de vacances, com si les tens molt a prop, hauries de marcar en roig les pròximes setmanes perquè a València t'espera un complet programa de concerts.

Per obrir boca, el 4 de juliol, Lori Meyers inaugurarà el cartell d'enguany. Per al dijous 11 d'aquest mes s'espera l'actuació del famós grup valencià La Habitación Roja i el 19 de juliol li arribarà el torn a Fito y los Fitipaldis.

 

Un altre dels plats forts és Sara Baras, que actuarà el 20 de juliol en aquest preciós parc valencià amb el seu nou espectacle "La Pepa". Així mateix Revolver, Fangoria i Melendi ompliran aquest racó de la capital del Túria de bones vibracions els dies 5, 12 i 18 de juliol.

La Batalla de Flors serà l'acte que posarà fi a aquest magnífic esdeveniment cultural el diumenge 28 de juliol en el passeig de l'Albereda

Més informació:

Fira de juliol a València

 

Altres dades: Valencia

Valora i compartix