Gaudeix de la festa i de l'estiu en la Gran Fira de València

Publishing date 28/06/2018

Durant el mes de juliol, la ciutat de València es converteix en l'epicentre de la festa de la Comunitat Valenciana. La Gran Fira ompli els racons de la capital de tot tipus d'activitats, concerts, atraccions, mercats i pirotècnia.
Gaudeix de la festa i de l'estiu en la Gran Fira de València

La Gran Fira de València és un dels esdeveniments més importants de l'estiu valencià. El seu origen es troba en la Fira de Juliol que es va començar a celebrar en 1871, buscant atraure a turistes i que els valencians es quedaren en la ciutat durant l'estiu. El programa és d'allò més complet, incloent des de teatre fins a gastronomia i passant per la mítica “Batalla de Flors” juntament amb activitats per tots els barris.


Entre els esdeveniments més destacats es troben els Concerts de Vivers. Enguany reuniran actuacions d'allò més variat, tant d'artistes internacionals com de grups estatals i valencians. Hi haurà un total de 19 concerts per a tots els gustos durant el mes de juliol. Emir Kusturica, Izal, Zoo, Iván Ferreiro, Residente, Caetano Veloso, Rosendo i molts més passaran per l'escenari dels Jardins de Vivers.


Entre pólvora i flors
Un altre dels imprescindibles és la Gran Nit de Juliol, que en aquesta ocasió se celebrarà el dissabte 21 de juliol. Eixa nit vindrà carregada d'un muntó d'activitats culturals repartides per tota la ciutat i amb l'obertura de varis dels museus més importants de València. 


I com València és pólvora, no pot faltar un calendari pirotècnic amb diversos espectacles que tant valencians com a visitants podran gaudir al llarg de la Gran Fira. El tancament d'or el posarà la famosa “Batalla de Flors” que, des de 1891, té lloc l'últim diumenge del mes de juliol. Desenes de carrosses desfilen amb les seues millors decoracions tirant flors mentre el públic els llança clavells.

Sempre és un bon moment per a visitar València però, sense dubte, fer-ho durant el mes de juliol és anar sobre segur. L'extensa programació de la Gran Fira arriba a tots els racons de la ciutat i engalana els seus carrers i places per a conquistar-te encara més amb el seu ambient festiu estiuenc.

Altres dades: Valencia

Valora i compartix